Кейіпкер ұсыну

WE үшін біздің және отбасымыздың жанында кімдер болатыны маңызды. БІЗ айналамызда сенім арта алатын айнымас адамдар болуы үшін жұмыстанамыз. Адамдарды ұсына отырып, біздің құндылықтар мен бағыттарымызға назар аударыңыз.

    WE адамдары:

  • Біздің Адамымыз адамдардың өмірін жақсартатын нәрселерді жасауға тырысады

  • Біздің Адамымыз айналамен қарым-қатынас жасағанда адал әрі әділ, парасатты әрі сенімді

  • Сіз оған сенесіз және оның адалдығына сенімді боласыз

  • Біздің Адамымыз толыққанды өмір сүреді: сүйікті отбасы, лайықты орта, қызықты хобби

  • Біздің Адамымыз әрқашан алға жүріп, шыңдала түседі

  • Біздің Адамымыз айналаға бей-жай қарай алмайды және бізбен бірге қайырымды істер жасауға дайын

Ары қарай
Кейіпкер ұсыну

Адамды ұсынатын бір немесе бірнеше айдарды таңдаңыз


Закрыть поиск
Сіздің сұранысыңыз қабылданды

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Бас мәзірге өту

Жіберілімге Жазылу

Array
(
    [SRC] => 
    [WIDTH] => 0
    [HEIGHT] => 0
)
europada-y-demalys-turistt-k-shengen-vizasyn-alay-alu-a-bolady

Еуропадағы демалыс: Туристтік шенген визасын қалай алуға болады
1061

05.01.2018

Еуропадағы демалыс: Туристтік шенген визасын қалай алуға болады

Негізгі ақпарат

Шенген визасының болуы — Шенген келісімінің құрамындағы елдерге бару үшін қажетті шарттың бірі. Келісімге қатысушы елдердің құрамына Австрия, Бельгия, Чехия, Дания, Эстония, Франция, Финляндия, Германия, Греция, Венгрия, Исландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Мальта, Нидерланды, Норвегия, Португалия, Польша, Испания, Швеция, Словения, Словакия, Швейцария кіреді.

Визаға өтінішті Консулдыққа сыртқы қызмет провайдері, уәкілетті визалық орталық немесе тікелей тағайындалған елдің консулдығы арқылы беруге болады.

Өтінішті қарау барысында Консулдық өтініш берушіні әңгімелесуге шақыртуға құқылы. Шешім өтiнiм түскен күннен бастап 15 күн ішінде жасалуы керек. Кейбір жағдайларда қосымша тексеру жүргізілу үшін шешім ең ұзағы 30 күнтізбелік күнге ұзартылуы мүмкін. Визаға өтінішті жоспарланған сапарға дейін үш ай бұрын беруге болмайды.

Елді таңдау

Шенген визасын беру туралы өтінішті қарастыру және оны шешу туралы шешім қабылдауға тиіс елді таңдау кезінде мұқият болған жөн. Бұл Шенген аймағының елі болуы мүмкін, егер сіз тек бір елге барғыңыз келсе. Шенген аймағының бірнеше еліне барғыңыз келсе, онда бұл ел басты елдердің бірі болады. Егер басты ел анықталмаса — шекарасы Шенген аймағына кірген кезде бірінші шекарадан өтетін ел болады.

Жинақтар

Өтініш берушілер 60 евро тұратын виза төлемін төлейді. Оның көлемі визаның жарамдылығына байланысты емес. Сондай-ақ, сыртқы қызметтерді жеткізушілер, яғни визалық орталықтары жинайтын қосымша қызмет ақысы бар.

Қажетті құжаттар

— Шенген визасын ашу үшін әрбір өтініш берушіден толығымен толтырылған және жеке қол қойылған сауалнама

— 2 биометриялық фотосурет, өтінім берген күннен 6 ай бұрын түсірлмеген болуы керек, фотосурет көлемі 3,5 сантиметрге дейін

— қолтаңбасы бар төлқұжат, сондай-ақ жеке деректерімен бірінші парағының көшірмесі. Паспорт визаның қолданылу мерзімі аяқталғаннан кейін кем дегенде үш айға, кем дегенде екі бос беттен, жарамдылық мерзімі 10 жылдан асқан жағдайда жарамды болуы тиіс.

— Медициналық сақтандыру барлық Шенген елдері үшін жарамды, 30 000 еуродан кем емес, жарамдылық мерзімін көрсете отырып. Медициналық сақтандыру сақтанушының ауруына немесе қайтыс болғанына, шұғыл медициналық көмек көрсету құнын немесе шұғыл ауруханаға жатқызу жағдайында қайтарылатын тасымалдаудың шығындарын жабуға тиіс.

— сапар мақсаттары туралы құжаттар: қонақ үйді брондау және билеттерді брондау

— сапардың қаржыландыруын дәлелдеу: соңғы үш айдағы банктік есеп беру

— Қазақстандағы жағдай туралы құжаттар: жұмыс орнынан алынған анықтама, жеке кәсіпкерді тіркеу туралы куәлік және соңғы тоқсанға арналған салық декларациясы немесе оқу орнынан алынған анықтама.

— мекенжай анықтамасы.

Кәмелетке толмағандарға арналған қосымша құжаттар

— туу туралы куәліктің аударылған және нотариалды куәландырылған көшірмесі

— кәмелетке толмаған баланың уақытша кетуіне нотариалды түрде расталған ата-анасының келісімі

— оқу орнынан анықтама.

Жеке фотосуреттерге қойылатын талаптар

— әрбір үміткерге арналған фотосурет кесілген емес және толық бетпен жасалуы керек

— суреттегі бет өлшемі таңдайдан басына дейін 30-35 мм болуы керек

— адам толығымен көрінуі тиіс, өтініш беруші тікелей түзу қарауы тиіс

— адамның беті суреттің 70-80% -ын алуы тиіс

— фотосурет ақ фонда жасалуы тиіс. Қараңғы фондағы суреттер қабылданбайды.

— фотосуретте бетті және шашты көрсету керек. Құлақ ашылғаны жөн.

Елшілік белгілі бір жағдайларда қосымша құжаттар сұратуға құқылы.

Қосымша ақпаратты консулдықтардың веб-сайттарында және визалық агенттіктің веб-сайтынан табуға болады.