Кейіпкер ұсыну

WE үшін біздің және отбасымыздың жанында кімдер болатыны маңызды. БІЗ айналамызда сенім арта алатын айнымас адамдар болуы үшін жұмыстанамыз. Адамдарды ұсына отырып, біздің құндылықтар мен бағыттарымызға назар аударыңыз.

    WE адамдары:

  • Біздің Адамымыз адамдардың өмірін жақсартатын нәрселерді жасауға тырысады

  • Біздің Адамымыз айналамен қарым-қатынас жасағанда адал әрі әділ, парасатты әрі сенімді

  • Сіз оған сенесіз және оның адалдығына сенімді боласыз

  • Біздің Адамымыз толыққанды өмір сүреді: сүйікті отбасы, лайықты орта, қызықты хобби

  • Біздің Адамымыз әрқашан алға жүріп, шыңдала түседі

  • Біздің Адамымыз айналаға бей-жай қарай алмайды және бізбен бірге қайырымды істер жасауға дайын

Ары қарай
Кейіпкер ұсыну

Адамды ұсынатын бір немесе бірнеше айдарды таңдаңыз


Закрыть поиск
Сіздің сұранысыңыз қабылданды

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Бас мәзірге өту

Жіберілімге Жазылу

Array
(
    [SRC] => 
    [WIDTH] => 0
    [HEIGHT] => 0
)
amerikandy-vizany-5-n-s-asy-a-sh-na-baru-sh-n-nen-b-lu-kerek

Американдық визаның 5 нұсқасы: АҚШ-на бару үшін нені білу керек
1304

27.11.2017

Американдық визаның 5 нұсқасы: АҚШ-на бару үшін нені білу керек

Америкалық имигранты емес виза 5 нұсқада беріледі. Туристік визаның бағасы қандай, жұмыс визасы қандай уақытқа беріледі және инвестициалық виза алу үшін қандай шартарды орындау қажет — бұл сұрақтардың жауабын осы материалда оқи аласыздар.

Студентік визалар


Категориялары: F және M

Консулдық алымның құны: 160$


Сапардың мақсаты:

— АҚШ колледждері мен университетерінде орта және жоғары білім алу
— жастар мен ересектерге арналған әртүрлі ағылшын тілі курстарын оқу
— халықаралық және кәсіби емтихандарға дайындық бағдарламаларында оқу
— Американдық мектептер мен колледждерге тусүге арналған дайындық бағдарламаларында оқу
— Іскерлік басқару магистрі (MBA) бағдарламасы бойынша оқу

Қажетті құжаттар:

— иммиграциялық емес визаны ресімдеуге арналған электронды өтініш (DS-160 формасында)
— қолданыстағы шетелдік төлқұжат, оның қолданылу мерзімі Құрама Штаттарда болудың болжамды кезеңінен кем дегенде алты айдан асуы тиіс
— 5x5 см өлшемді 1 фотосурет
— иммиграциялық емес визаға қайтарылмайтын консулдық алымды төлеу туралы түбіртек
— білім беру мекемесі немесе тиісті бағдарлама әкімшісі мақұлдаған I-20 формасы
— сұхбатқа шақыру хаты
— оқыту деңгейін растайтын білім туралы құжаттар.

Қолданылу мерзімі: оқу курсының ұзақтығына байланысты өзгеруі мүмкін.

Визаға өтінім берушілерге қойылатын негізгі талаптар – иммигрантық емес саяхат болуы керек. Материалдық деңгейі оқу ақысын төлей алатындай жеткілікті болуы керек. Оқу кезінде жұмыс істеуге тыйым салынады.
Студенттік визаға дайындық кезінде білім алатын оқу орнын іздеу керек. Бұл университет, колледж, тілдік мектеп болуы мүмкін. Оқу орнынан рұқсат қағаз және осы мекемеде тіркелу фактісін растайтын құжатты қабылдау ережелеріне сәйкес рұқсат беру қажет.

Толық ақпарат осында.


Алмасу бағдарламасының қатысушыларына арналған виза


Категориялары: J

Консулдық алымның құны: 160$


Сапардың мақсаты:

— білім, мәдениет және ғылым саласындағы мамандар арасында білім мен дағдыларды алмасуды нығайту
— туризм, таныстыру, консалтинг, зерттеу, тәжірибе, білім беру, арнайы білім мен дағдыларды көрсету немесе People-to-people («Халық-халыққа») ұйымдастырылған бағдарламаларға қатысу
— мәдени алмасу бағдарламалары. Мысалы, Work&Travel

Қажетті құжаттар:

— иммиграциялық емес визаны ресімдеуге арналған электронды өтініш (DS-160 формасында)
— қолданыстағы шетелдік төлқұжат, оның қолданылу мерзімі Құрама Штаттарда болудың болжамды кезеңінен кем дегенде алты айдан асуы тиіс
— 5x5 см өлшемді 1 фотосурет
— иммиграциялық емес визаға қайтарылмайтын консулдық алымды төлеу туралы түбіртек
— білім беру мекемесі немесе тиісті бағдарлама әкімшісі мақұлдаған I-20 формасы
— сұхбатқа шақыру хаты
— Құрама Штаттардағы бағдарламаның басқармасы ұсынған, бекітілген DS-2019 формасы.

Қолданылу мерзімі: оқу курсының ұзақтығына байланысты.

Алмасу бағдарламасына ұйымдарда, сондай-ақ бастауыш, орта және арнайы мектептердің мұғалімдерімен бірге жұмыс істейтін студенттер мен тыңдаушылар қатыса алады. Оқу және ғылыми-зерттеу жұмыстарына кіріскен жоғары оқу орындарының оқытушылары мен ғылыми қызметкерлер де алмасу бағдарламаларын қолдана алады және виза алуға мүмкіндіктері бар.

Толық ақпарат осында.


Туристік визалар


Категориялары: B

Консулдық алымның құны: 160$

Сапардың мақсаты:

— қысқа мерзімді іссапарлар: көрмелер, конференциялар, симпозиумдарға бару, бизнес-серіктестермен келіссөздер жүргізу
— жақын адамдарына бару
— медициналық көмек алу.

Қажетті құжаттар:

— иммиграциялық емес визаны ресімдеуге арналған электронды өтініш (DS-160 формасында)
— қолданыстағы шетелдік төлқұжат, оның қолданылу мерзімі Құрама Штаттарда болудың болжамды кезеңінен кем дегенде алты айдан асуы тиіс
— 5x5 см өлшемді 1 фотосурет
— иммиграциялық емес визаға қайтарылмайтын консулдық алымды төлеу туралы түбіртек

Қолданылу мерзімі: бір жылдан артық емес

Виза алу сұхбат өтуіңіз керк. Сұхбат барысында сапарыңыздың мақсаттары, өз еліңізде тұрақты тұру, АҚШ-та тұратын материалдық қауіпсіздік туралы сұрақтарға жауап беруіңіз керек.

Толық ақпарат осында.

Жұмыс визалары


Категориялары: H, L, O, P, Q

Консулдық алымның құны: 190$

Сапардың мақсаты:

— мамандандыруды қажет ететін алдын ала жоспарланған жұмыстарды орындау
— американдықтар жеткіліксіз ауыл шаруашылығында уақытша жұмыс істеу
— уақытша немесе маусымдық бос орындарды алмастыру
— кез келген салада жұмыс орнында кәсіби дайындықты алу үшін, егер мұндай оқыту жоғары оқу орнынан кейінгі білім немесе кәсіби дайындық болып табылмаса және екі жылдан аспайтын болса
— уақытша орталық кеңсеге ауыстырылуына байланысты
— кәсіби спортшылардың жарысқа қатысуы
— әртістердің концертері
— ғылыми жұмыстар.


Қажетті құжаттар:

— иммиграциялық емес визаны ресімдеуге арналған электронды өтініш (DS-160 формасында)
— қолданыстағы шетелдік төлқұжат, оның қолданылу мерзімі Құрама Штаттарда болудың болжамды кезеңінен кем дегенде алты айдан асуы тиіс
— 5x5 см өлшемді 1 фотосурет
— иммиграциялық емес визаға қайтарылмайтын консулдық алымды төлеу туралы түбіртек
— I-129 формасындағы өтініш.


Қолданылу мерзімі: визаның категориясына байланысты, 6 жылға дейін.

Ең көп жұмыс істейтін визалар - H1B визасы. Негізгі талаптар жоғары кәсіби білім мен 3 жылдық жұмыс тәжірибесін қамтиды. Егер жоғары білімі жоқ болса, мамандығыңыз бойынша 12 жылдық жұмыс тәжірибесі болуы керек. Өтініш беруші осындай визаны 6 жылға дейін ұзарту мүмкіндігімен 3 жылға алады. Жұмыс беруші, өз кезегінде, бұл жұмыс үшін АҚШ азаматын немесе жасыл карта ұстаушысын таба алмайтындығын дәлелдеуі керек.

Толық ақпарат осында.


Инвестициялық виза


Категориялары: E

Консулдық алымның құны: 205$

Сапардың мақсаты:

— компанияға инвестиция салу
— жоғары лауазымды атқарушы.


Қажетті құжаттар:

— иммиграциялық емес визаны ресімдеуге арналған электронды өтініш (DS-160 формасында)
— қолданыстағы шетелдік төлқұжат, оның қолданылу мерзімі Құрама Штаттарда болудың болжамды кезеңінен кем дегенде алты айдан асуы тиіс
— 5x5 см өлшемді 1 фотосурет
— иммиграциялық емес визаға қайтарылмайтын консулдық алымды төлеу туралы түбіртек
— I-129 формасындағы өтініш.
— компания туралы мәлімет және инвестициялық деректер бар хат.
Категорияларға байланысты құжаттар тізімі өзгереді.

Қолданылу мерзімі: 2 жылдан астам.

Е-2 визалық санатты алу үшін АҚШ-та бизнесті дамыту мен басқаруда кемінде 100 мың АҚШ долларын инвестициялау процесінде үміткерді инвестициялау керек. Американдық компания акцияларының 50% иелену маңызды.

Толық ақпарат осында.



Мұқабадағы фотосурет: blogspot.com